Na Statističnem uradu RS se bomo še naprej trudili, da objavimo čim več že napovedanih objav in da statistične podatke ohranimo na najvišji možni ravni. Vse dajalce podatkov prosimo, da še naprej sodelujete v naših raziskovanjih. Le z vašo pomočjo lahko prikažemo vpliv spreminjajočih se razmer na naše gospodarstvo in družbo. Hvala vam. Več informacij

Obvestilo o naknadnih objavah v podatkovni bazi SiStat, 16. - 20. 3. 2020

V SiStat smo naknadno objavili podatke o delovno aktivnem prebivalstvu

Sporočamo vam, da smo podatke o delovno aktivnem prebivalstvu za januar 2020 objavili v SiStat kasneje kot je bilo načrtovano v Koledarju objav. Napovedujemo tudi prestavitve nekaterih objav za naslednji teden. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo.

  • 20.3.2020
  • |
  • brez statusa
Dne, 17. 3. 2020 smo objavili novico Delovno aktivno prebivalstvo, Slovenija, januar 2020, v kateri smo vam sporočili, da bomo podatke v SiStat objavili naknadno. Sporočamo vam, da smo sedaj podatke objavili tudi v podatkovni bazi SiStat.

Vse informacije o morebitnih spremembah pri objavljanju lahko spremljate v Koledarju objav in v novici Obvestilo v poslovanju SURS v obdobju koronavirusa, v kateri smo napovedali prestavitve nekaterih objav za naslednji teden (23. - 27. 3. 2020).  
Obiščite tudi našo podatkovno bazo SiStat.