Na Statističnem uradu RS se bomo še naprej trudili, da objavimo čim več že napovedanih objav in da statistične podatke ohranimo na najvišji možni ravni. Vse dajalce podatkov prosimo, da še naprej sodelujete v naših raziskovanjih. Le z vašo pomočjo lahko prikažemo vpliv spreminjajočih se razmer na naše gospodarstvo in družbo. Hvala vam. Več informacij

Socioekonomske značilnosti prebivalstva, podrobni podatki, Slovenija, 1. januar 2019

Novo v podatkovni bazi SiStat: podrobni podatki o socioekonomskih značilnostih prebivalstva na 1. januar 2019

V podatkovni bazi SiStat objavljamo podrobnejše podatke o statusu aktivnosti in izobrazbi prebivalstva na stanje 1. januarja 2019.

  • 27.2.2020
  • |
  • končni podatki
V podatkovni bazi SiStat objavljamo podrobnejše podatke o statusu aktivnosti in izobrazbi prebivalstva na stanje 1. januarja 2019. Podatki so bili prvič objavljeni v Prvi objavi 19. decembra 2019.
 
V tabelah objavljamo podatke o statusu aktivnosti in izobrazbi prebivalstva za Slovenijo, za kohezijski regiji, za statistične regije, za občine in za naselja. Podatki za Slovenijo ter za kohezijski in statistične regije so razčlenjeni tudi po statusu aktivnosti in izobrazbi; podatki za statistične regije in občine vključujejo tudi izračune mer aktivnosti razčlenjene po spolu.
Obiščite tudi našo podatkovno bazo SiStat.