Na Statističnem uradu RS se bomo še naprej trudili, da objavimo čim več že napovedanih objav in da statistične podatke ohranimo na najvišji možni ravni. Vse dajalce podatkov prosimo, da še naprej sodelujete v naših raziskovanjih. Le z vašo pomočjo lahko prikažemo vpliv spreminjajočih se razmer na naše gospodarstvo in družbo. Hvala vam. Več informacij

Plače zaposlenih pri pravnih osebah, podrobni podatki, Slovenija, marec 2019

Novo v podatkovni bazi SiStat: Povprečna plača v Sloveniji za marec 2019

V podatkovni bazi SiStat so na voljo končni in podrobneje razčlenjeni podatki o povprečni plači v Sloveniji za marec 2019.

  • 27.5.2019
  • |
  • končni podatki

Na voljo končni in obenem podrobni podatki o povprečni plači za marec 2019
Podatki o povprečni plači za marec 2019, ki so bili kot začasni že objavljeni v Prvi objavi dne 15. 5. 2019, so zdaj kot končni in obenem podrobneje razčlenjeni (po statističnih regijah, upravnih enotah, občinah in dejavnostih) objavljeni še v podatkovni bazi SiStat. Tam objavljamo tudi podatke o povprečnih mesečnih plačah oseb, zaposlenih po kolektivnih in individualnih pogodbah, podatke o oceni števila zaposlenih oseb, ki so prejele plačo na ravni minimalne plače (oboje le za zaposlene pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki) in podatke o oceni števila zaposlenih oseb pri proračunskih uporabnikih, ki so prejele razliko do minimalne plače.

Obiščite tudi našo podatkovno bazo SiStat.