Junaki Slovenije, nove vsebine!

Bitka Junakov Slovenije se nadaljuje, dan žena se praznuje!

Če Junake Slovenije poznate, vas izzivamo, da se znova podate v bitko. Zbirka kviznih vprašanj je dopolnjena z novimi vprašanji, ki so, današnjemu prazniku primerno, povezana z ženskami. Tiste, ki igre še ne poznate, vabimo, da preverite svoje znanje in se ob tem morda naučite še česa novega.

  • 8.3.2019
  • |
  • brez statusa
Raziskuj Slovenijo z junaki in junakinjami Slovenije

Junaki Slovenije so večigralski kviz, ki se ponaša s čudovito grafično podobo in zanimivimi liki iz slovenske književnosti in mitologije. Z Junaki Slovenije želimo igralcem in igralkam na zabaven in interaktiven način predstaviti Slovenijo in statistične podatke o Sloveniji. Kviz vključuje vsebine iz slovenske zgodovine, geografije, kulture, športa ter statistične podatke – tokrat s poudarkom na ženskah. Kdo so bile ženske, ki so zaznamovale slovensko preteklost, in kdo so tiste, ki so na različnih področjih dejavne danes? Tekmujte, zabavajte se in se mimogrede naučite še česa novega. Najboljšega v posamezni igri čaka paket presenečenja. Več o tem na profilu @JunakiSlovenije na Facebooku.


Junaki Slovenije so na voljo za naprave z operacijskim sistemom iOS (Apple) in za naprave z operacijskim sistemom Android. Za več informacij o igri lahko obiščete ali  spletno stran: junaki-slovenije.si ali pa stran na Facebooku: https://www.facebook.com/JunakiSlovenije.

Igra za operacijski sistem Android je na voljo tukaj.

Igra za operacijski sistem iOS (Apple) je na voljo tukaj.
Obiščite tudi našo podatkovno bazo SiStat.