Na Statističnem uradu RS se bomo še naprej trudili, da objavimo čim več že napovedanih objav in da statistične podatke ohranimo na najvišji možni ravni. Vse dajalce podatkov prosimo, da še naprej sodelujete v naših raziskovanjih. Le z vašo pomočjo lahko prikažemo vpliv spreminjajočih se razmer na naše gospodarstvo in družbo. Hvala vam. Več informacij

Plače zaposlenih pri pravnih osebah, podrobni podatki, Slovenija, december 2018

Novo v podatkovni bazi SI-STAT: Povprečna plača v Sloveniji za december 2018

V podatkovni bazi SI-STAT so na voljo končni in podrobneje razčlenjeni podatki o povprečni plači v Sloveniji za december 2018.

  • 25.2.2019
  • |
  • končni podatki

Na voljo končni in obenem podrobni podatki o povprečni plači za december 2018
Podatki o povprečni plači za december 2018, ki so bili kot začasni že objavljeni v Prvi objavi dne 15. 2. 2019, so zdaj kot končni in obenem podrobneje razčlenjeni (po statističnih regijah, upravnih enotah, občinah in dejavnostih) objavljeni še v podatkovni bazi SI-STAT. Tam objavljamo tudi podatke o povprečnih mesečnih plačah oseb, zaposlenih po kolektivnih in individualnih pogodbah, podatke o oceni števila zaposlenih oseb, ki so prejele plačo na ravni minimalne plače (oboje le za zaposlene pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki) in podatke o oceni števila zaposlenih oseb pri proračunskih uporabnikih, ki so prejele razliko do minimalne plače.

Obiščite tudi našo podatkovno bazo SiStat.