Na Statističnem uradu RS se bomo še naprej trudili, da objavimo čim več že napovedanih objav in da statistične podatke ohranimo na najvišji možni ravni. Vse dajalce podatkov prosimo, da še naprej sodelujete v naših raziskovanjih. Le z vašo pomočjo lahko prikažemo vpliv spreminjajočih se razmer na naše gospodarstvo in družbo. Hvala vam. Več informacij

Aktivno in neaktivno prebivalstvo, podrobni podatki, Slovenija, 2. četrtletje 2018

Podrobni podatki o aktivnem in neaktivnem prebivalstvu v 2. četrtletju 2018

V podatkovni bazi SI-STAT objavljamo podrobne podatke o aktivnem in neaktivnem prebivalstvu v 2. četrtletju 2018 in podatke priložnostnega modula o samozaposlenih v letu 2017.

  • 19.9.2018
  • |
  • končni podatki
Podatke za 2. četrtletje 2018 o aktivnem prebivalstvu v Sloveniji (po raziskovanju Aktivno in neaktivno prebivalstvo), že objavljene v Prvi objavi dne 31. 8. 2018, objavljamo še na podrobnejši ravni. V podatkovni bazi SI-STAT so vam sedaj na voljo podrobni podatki o aktivnem in neaktivnem prebivalstvu po kohezijskih regijah, spolu, starostnih skupinah, zaposlitvenem statusu, dejavnostih, poklicnih skupinah in prehodih med statusi aktivnosti na trgu dela.

V podatkovni bazi SI-STAT pa so vam na voljo tudi podrobnejši podatki o samozaposlenih iz priložnostnega modula 2017, že objavljeni dne 29. 3. 2018.
Obiščite tudi našo podatkovno bazo SiStat.