Povprečne mesečne plače, podrobni podatki, Slovenija, avgust 2018

Novo v podatkovni bazi SI-STAT: Povprečna plača v Sloveniji za avgust 2018

V podatkovni bazi SI-STAT so na voljo končni in podrobneje razčlenjeni podatki o povprečni plači v Sloveniji za avgust 2018. Objavljamo tudi novo tabelo s podatki o oceni števila zaposlenih oseb pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki, ki so prejele plačo na ravni minimalne plače.

  • 25.10.2018
  • |
  • končni podatki

Na voljo končni in obenem podrobni podatki o povprečni plači za avgust 2018
Podatki o povprečni plači za avgust 2018, ki so bili kot začasni že objavljeni v Prvi objavi dne 15. 10. 2018, so zdaj kot končni in obenem podrobneje razčlenjeni (po statističnih regijah, upravnih enotah, občinah in dejavnostih) objavljeni še v podatkovni bazi SI-STAT. Tam objavljamo tudi podatke o povprečnih mesečnih plačah oseb, zaposlenih po kolektivnih in individualnih pogodbah pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki.

Na voljo so tudi podatki o oceni števila zaposlenih oseb pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki, ki so prejele plačo na ravni minimalne plače
Obveščamo vas, da v podatkovni bazi SI-STAT objavljamo tudi podatke o oceni števila zaposlenih oseb pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki, ki so prejele plačo na ravni minimalne plače.

Nova tabela z naslovom Ocena števila zaposlenih oseb pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki, ki so prejele plačo na ravni minimalne plače, po dejavnostih (SKD 2008), Slovenija, mesečno vsebuje podatke o številu opazovanih pravnih oseb, ki niso proračunski uporabniki, in podatke o oceni števila zaposlenih oseb pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki, ki so prejele plačo na ravni minimalne plače. Omenjeni podatki so na voljo za obdobje od januarja 2017 do avgusta 2018 za vse ravni klasifikacije SKD 2008.

Podrobni podatki in časovne vrste podatkov so vam na voljo v podatkovni bazi SI-STAT.