Skip Navigation Links
 

Vabimo vas, da se udeležite 22. statističnih dnevov z naslovom

JAVNI SEKTOR MED MITI IN RESNICO
    
ki bodo potekali 12. in 13. NOVEMBRA 2012 v RADENCIH.


Predlog dnevnega reda s prispevki


Vabilo avtorjem za pripravo prispevka

Baze z različnimi podatki o javnem sektorju


Posvetovanje se bo, kot vsa leta do sedaj, odvijalo v Radencih, kjer že vrsto let skrbijo za dobro organizacijo posvetovanja in naše dobro počutje. 

Tudi letos smo se odločili, da vam vse informacije o posvetovanju ponudimo na spletni strani, ki smo jo pripravili prav za ta namen, in upamo, da boste na njej našli vse, kar vas zanima. Z veseljem bomo po tej poti sprejeli vaš prispevek za posvetovanje ali pa samo prijavo za udeležbo. Če boste v času posvetovanja bivali v hotelu Radin, si ne pozabite rezervirati sobe. 


Kotizacija
znaša 280 evrov za prvega udeleženca in 250 evrov za vsakega nadaljnjega udeleženca iz iste organizacije. Vabljeni predavatelji, udeleženci posvetovanja, ki bodo sodelovali na posvetovanju s svojimi prispevki, moderatorji sekcij in okroglih miz ter tisti, ki bodo pripravili predstavitve, so plačila oproščeni. Člani Statističnega društva imajo pri plačilu 10% popusta. Plačilo kotizacije v ustreznem znesku je možno:

- z nakazilom na naslov: Statistično društvo Slovenije, 1000 Ljubljana, Vožarski pot 12, transakcijski račun NLB 02044-0014028186, z oznako »Za Statistične dneve 2012«.

Za kakršnekoli dodatne informacije, pojasnila in pripombe nam lahko pišete tudi na elektronski naslov stat-d.surs@gov.si .

E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

Veselimo se Vaše udeležbe in nasvidenje na 22. statističnih dnevih v Radencih.