Skip Navigation Links
 

Vabimo vas, da se udeležite 20. statističnih dnevov z naslovom

MERJENJE BLAGINJE IN NAPREDKA DRUŽBE -
Izzivi pri uporabi in razumevanju podatkov

ki bodo potekali od 8. do 10. NOVEMBRA 2010 v RADENCIH.


Ob tej priložnosti je bila izdana tudi priložnostna publikacija.

Program

Vabilo avtorjem za pripravo prispevka 

Posvetovanje se bo, kot vsa leta do sedaj, odvijalo v Radencih, kjer že vrsto let skrbijo za dobro organizacijo posvetovanja in naše dobro počutje. 

Tudi letos smo se odločili, da vam vse informacije o posvetovanju ponudimo na spletni strani, ki smo jo pripravili prav za ta namen, in upamo, da boste na njej našli vse, kar vas zanima. Z veseljem bomo po tej poti sprejeli vaš prispevek za posvetovanje ali pa samo prijavo za udeležbo. Če boste v času posvetovanja bivali v hotelu Radin, si ne pozabite rezervirati sobe. 

Kotizacija
znaša 280 evrov za prvega udeleženca in 250 evrov za vsakega nadaljnjega udeleženca iz iste organizacije. Vabljeni predavatelji, udeleženci posvetovanja, ki bodo sodelovali na posvetovanju s svojimi prispevki, moderatorji sekcij in okroglih miz ter tisti, ki bodo pripravili predstavitve, so plačila oproščeni. Člani Statističnega društva imajo pri plačilu 10% popusta. Plačilo kotizacije v ustreznem znesku je možno:

- z nakazilom na naslov: Statistično društvo Slovenije, 1000 Ljubljana, Vožarski pot 12, transakcijski račun NLB 02044-0014028186, z oznako »Za Statistične dneve 2010«.

- s kreditno kartico, kjer vas prosimo, da izpolnite obrazec in ga pošljete organizatorjem.

Za kakršnekoli dodatne informacije, pojasnila in pripombe nam lahko pišete tudi na elektronski naslov stat-d.surs@gov.si .

E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

Veselimo se Vaše udeležbe in nasvidenje na 20. statističnih dnevih v Radencih.