Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskov. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke v ta namen?
Danes poteka v Santiagu de Chile delavnica o upravljanju statističnih sistemov
Danes poteka v Santiagu de Chile delavnica o upravljanju statističnih sistemov, ki jo organizira IAOS. Na delavnici sodelujeta mag. Irena Križman, generalna direktorica SURS, ki v obdobju 2009-2011 predseduje IAOS, in Genovefa Ružić, namestnica generalne direktorice.
Posebna objava
19.10.2010

Generalni direktorji in predstavniki vodstev statističnih uradov držav Latinske Amerike in Karibov ter nekaterih statističnih uradov držav zunaj regije in mednarodnih organizacij bodo na delavnici o upravljanju statističnih sistemov - ta poteka danes v Santiagu de Chile, v organizaciji IAOS - predstavili svoje izkušnje in dobre prakse ter razpravljali o izzivih pri upravljanju in vzdrževanju sodobnega statističnega sistema. Udeleženci delavnice se bodo posvetili trem pomembnim stebrom vsakega dobrega statističnega sistema: (1) pravnemu in institucionalnemu okviru, (2) upravljanju statističnega sistema in odnosom z deležniki ter (3) izzivom pri vzpostavitvi in vzdrževanju sodobnega statističnega sistema.
Avtor: Andreja Hočevar