Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskov. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke v ta namen?

Podiplomski študij statistike

Podiplomski študij - 2. stopnja

Magistrski program Uporabna statistika je novi drugostopenjski študij, ki nadomešča in nadgrajuje magistrski program, ki se je izvajal od leta 2002/2003. Prvi vpis v omenjeni program, ki ga bodo izvajale BF, EF, FE, FDV in MF, bo v študijskem letu 2013/2014. Več o programu tukaj.
 

Podiplomski študij - 3. stopnja

Interdisciplinarni doktorski študijski program Statistika, ki ga sestavlja sedem modulov (biostatistika, družboslovna statistika, matematična statistika, uradna statistika, ekonomska in poslovna statistika, psihološka in tehniška statistika), je naslednik predhodnega štiriletnega univerzitetnega podiplomskega študija, ki ga je Univerza v Ljubljani prvič razpisala leta 2002. Več o programu tukaj.
Statistični Urad RS je pomembno prispeval k naporom za oblikovanje in vzpostavitev podiplomskega programa statistike na Univerzi v Ljubljani. Aktivno sodeluje tudi pri izvajanju študija - tako na drugi kot tudi na tretji stopnji lahko študenti študirajo v okviru modula Uradna statistika, kar je edinstveni primer sodelovanja v Evropi.