Povprečne mesečne plače, podrobni podatki, Slovenija, maj 2017

Novo v SI-STAT: Povprečne mesečne plače v Sloveniji za maj 2017

Na podatkovnem portalu SI-STAT so na voljo končni in podrobneje razčlenjeni podatki o povprečni mesečni plači v Sloveniji za maj 2017. Objavljamo tudi novo tabelo s podatki o povprečnih mesečnih plačah po kolektivnih in individualnih pogodbah.

  • 25.7.2017
  • |
  • končni podatki
Na voljo končni in obenem podrobni podatki o povprečni mesečni plači za maj 2017
Majske podatke o povprečni mesečni plači, že objavljene v Prvi objavi dne 17. 7. 2017 kot začasne, objavljamo kot končne in obenem podrobneje razčlenjene (po statističnih regijah, upravnih enotah, občinah in dejavnostih) še na podatkovnem portalu SI-STAT.

Na voljo so tudi podatki o povprečnih mesečnih plačah po kolektivnih in individualnih pogodbah
Obveščamo vas, da na podatkovnem portalu SI-STAT objavljamo tudi podatke o povprečnih mesečnih plačah oseb, zaposlenih po kolektivnih in individualnih pogodbah pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki.

Nova tabela z naslovom Povprečne mesečne plače oseb, zaposlenih po kolektivnih in individualnih pogodbah pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki, po dejavnostih (SKD 2008), vsebuje podatke o številu opazovanih enot, podatke o masi izplačanih bruto plač, podatke o številu zaposlenih oseb, ki so prejele plačo, izračunane iz podatka o številu plačanih ur, in podatke o povprečni izplačani bruto plači. Podatki so na voljo za obdobje januar–maj 2017 na vseh ravneh klasifikacije SKD 2008.

Podrobni podatki in časovne vrste podatkov so vam na voljo v podatkovni bazi SI-STAT.
Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiska. Z nadaljnim brskanjem po spletišču soglašate z uporabo piškotkov.   Podrobnosti