Povprečne mesečne plače, podrobni podatki, Slovenija, maj 2017

Novo v SI-STAT: Povprečne mesečne plače v Sloveniji za maj 2017

Na podatkovnem portalu SI-STAT so na voljo končni in podrobneje razčlenjeni podatki o povprečni mesečni plači v Sloveniji za maj 2017. Objavljamo tudi novo tabelo s podatki o povprečnih mesečnih plačah po kolektivnih in individualnih pogodbah.

  • 25.7.2017
  • |
  • končni podatki
Na voljo končni in obenem podrobni podatki o povprečni mesečni plači za maj 2017
Majske podatke o povprečni mesečni plači, že objavljene v Prvi objavi dne 17. 7. 2017 kot začasne, objavljamo kot končne in obenem podrobneje razčlenjene (po statističnih regijah, upravnih enotah, občinah in dejavnostih) še na podatkovnem portalu SI-STAT.

Na voljo so tudi podatki o povprečnih mesečnih plačah po kolektivnih in individualnih pogodbah
Obveščamo vas, da na podatkovnem portalu SI-STAT objavljamo tudi podatke o povprečnih mesečnih plačah oseb, zaposlenih po kolektivnih in individualnih pogodbah pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki.

Nova tabela z naslovom Povprečne mesečne plače oseb, zaposlenih po kolektivnih in individualnih pogodbah pri pravnih osebah, ki niso proračunski uporabniki, po dejavnostih (SKD 2008), vsebuje podatke o številu opazovanih enot, podatke o masi izplačanih bruto plač, podatke o številu zaposlenih oseb, ki so prejele plačo, izračunane iz podatka o številu plačanih ur, in podatke o povprečni izplačani bruto plači. Podatki so na voljo za obdobje januar–maj 2017 na vseh ravneh klasifikacije SKD 2008.

Podrobni podatki in časovne vrste podatkov so vam na voljo na podatkovnem portalu SI-STAT.
Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiska. Z nadaljnim brskanjem po spletišču soglašate z uporabo piškotkov.   Podrobnosti